PE Ljubljana
Ul. Gradnikove brigade 8
1000 Ljubljana

Pon - Pet: 06:00 - 20:00
Sob: 07:00 - 13:00

Tel: 01/54-11-771
PE Grosuplje
Prešernova 80
1290 Grosuplje

Pon - Pet: 11:00 - 20:00
Sob: 07:00 - 13:00

Tel: 01/290-94-30
info@frizerski-lidija.si

Maturantski paket: maturantska frizura, nohti in make-up

četrtek, 12. marec, 2015

Maturantski ples je eden najpomembnejših svečanih dogodkov v mladosti vsake punce, zato je še toliko bolj pomembno, da se v svoji koži počutite udobno in sproščeno. Le tako lahko namreč zablestite v polnem sijaju. A brez popolne frizure ne gre!

 Matura je vstopnica v odraslo življenje, v katerem se boste mnogokrat spomnile najboljšega večera s svojimi najboljšimi sošolci in sošolkami. Ker se maturantski ples zgodi le enkrat v življenju, je pomembno, da se počutite elegantne in sproščene.

Pred maturantskim plesom pogosto nastopijo »sladke« skrbi pri izbiri čevljev in obleke. Izjema ni niti maturantska frizura. Pri slednji so pomembna tri pravila:

• da vam pristoji,
• da je narejena kakovostno in se ne seseda ter
• da se z njo počutite samozavestno.

Spuščeni ali speti lasje?

Za eleganten videz las običajno poskrbimo s spenjanjem, vendar pa to vsekakor ni obveza! Če se bolje počutite s spuščenimi lasmi, vam to vsekakor priporočamo. Odločite se lahko tudi za kombinacijo spuščenih in spetih las. Možnosti je veliko, saj moda trenutno dovoljuje veliko, vsekakor pa se je pred samo izbiro modro posvetovati s frizerjem.

V našem frizerskem salonu vam odsvetujemo, da izbirate več efektov hkrati, saj to lahko privede do »nakičenega videza«.
Za eleganten videz vam priporočamo nakit za lase. Raznovrstne kristalčke vpnemo v lase, s čimer dosežemo čaroben učinek v soju žarometov.

Seveda ne smemo pozabiti na ostale klasične dodatke kot so špangice, rožice, obroči in trakovi ter še vedno zelo popularne lasne podaljške. Z njimi bo frizura daljša in gostejša lase ter posledično bolj izrazita.

Za nekoliko bolj “out-of-the-box” frizuro vam priporočamo lasne krede. Gre za začasno barvno popestritev las, s hitrim učinkom in nizkim tveganjem za poškodbo las.

Posebna ponudba – maturantski paket

Možnosti je torej veliko, zato ne spreglejte naše SUPER UGODNE ponudbe maturantskega paketa, ki zajema: maturantsko frizuro, lakiranje nohtov z obstojnim lakom ter profesionalni make up (smokey eyes…)! Vse za ceno 49 EUR oz. 55 EUR (odvisno od zahtevnosti frizure)! Rezervirajte si termin na info@frizerski-lidija.si ali nas pokličite na 01 54 11 771 (PE Ljubljana) oz. 01 29 09 4 30 (PE Grosuplje).

Objavljeno pod: nasveti, novice

2021 © Frizerski salon Lidija