PE Ljubljana
Ul. Gradnikove brigade 8
1000 Ljubljana

Pon - Pet: 06:00 - 20:00
Sob: 07:00 - 13:00

Tel: 01/54-11-771
PE Grosuplje
Prešernova 80
1290 Grosuplje

Pon - Pet: 11:00 - 20:00
Sob: 07:00 - 13:00

Tel: 01/290-94-30
info@frizerski-lidija.si

Čas je za regeneracijo las

sobota, 12. oktober, 2013

Poleti so lasje izpostavljeni številnim škodljivim dejavnikom kot so UV žarki, sol, veter, klor, zato je jeseni čas, da jim povrnemo zdravje.

Adijo, konice
Če so konice preveč izsušene in razcepljene, je najbolje, da jih postrižete.

glavnik

Blago, naravno kakovostno
Lasem privoščite blag šampon in kakovosten balzam ali masko za lase. Lase lahko nahranite z domačo masko (en rumenjak, žlica medu in žlica oljčnega olja), naredite pa lahko tudi oljno oblogo. Olje pustite na laseh vsaj 15 minut, še bolje je, če ga pustite učinkovati kar čez noč.  Da bo učinek popoln, ne pozabite na serum za vlaženje las in za nego konic.

Vzemite si čas
Pri pranju, sušenju in oblikovanju las si vzemite čas.  Previdno predvsem pri česanju, saj lahko z naglimi gibi zlomite oz. utrgate cel šop las. Za lažje česanje priporočamo fantastične krtače Tangle Teezer, ki so na voljo tudi v naših frizerskih salonih.

Čim manj vročinske obdelave
Lase poizkusite posušiti brez vročinske obdelave. Zvečer jih denimo lahko zavijete v brisačo in se zbudite s suho glavo. Zjutraj si lase počešite s prsti. Če že morate uporabljati sušilec las, ga imejte nastavljenega na nižjo temperaturo. Poizkusite se izognite pa se likalnikom za lase.

Botoks las
Poleg tega nudimo tudi poseben tretma z molekulo INTRA-CYLANE™, ki jo laično poimenujemo tudi botoks za lase. Deluje v notranjosti las, saj se med procesom izparevanja strjuje v jedru lasnega vlakna ter tako utrjuje notranjo strukturo las. Ponudbo preverite tukaj.

Objavljeno pod: nasveti, novice

2021 © Frizerski salon Lidija