PE Ljubljana
Ul. Gradnikove brigade 8
1000 Ljubljana

Pon - Pet: 06:00 - 20:00
Sob: 07:00 - 13:00

Tel: 01/54-11-771
PE Grosuplje
Prešernova 80
1290 Grosuplje

Pon - Pet: 11:00 - 20:00
Sob: 07:00 - 13:00

Tel: 01/290-94-30
info@frizerski-lidija.si

Revolucionarne krtače za lase Tangle Teezer

nedelja, 29. julij, 2012

Tangle Teezer so britanske krtače za profesionalno za neagresivno česanje vseh vrst las, lasnih podaljškov in lastnih vstavkov. Razvil jih je slavni britanski strokovnjak barvanja las Shaun P.

Tanlge Teezer krtače zagotavljajo neboleče česanje las ne glede na to, ali so lasje mokri ali suhi, gladki, delno kodrasti, močno skodrani, pravi ali podaljšani. Sestavljene so iz izjemno kakovostnih mehkih in upogljivih zobcev, ki ne poškodujejo občutljive povrhnjice las.

Lahko jih uporabljate tudi za nežno sprostitveno masažo lasišča, kar bo vzpodbudilo boljšo prekrvitev in posledično pozitivno vplivalo na rast vaših las. Krtača Tangle Teezer je bila po ocenah časopisa The Times uvrščena med 25 najboljših izdelkov za nego las. Izberite sebi primerno in privoščite svojim lasem najboljše!

Cene preverite na ceniku!

Objavljeno pod: novice, salon

5 nasvetov za zaščito las na plaži

četrtek, 12. julij, 2012

Plaža, sonce, morje, ležalnik, koktajl in zavozlani lasje. Le kaj ne paše v to zgodbo? Pripravili smo 5 nasvetov, s pomočjo katerih boste prišli do zavidljivega videza las na plaži:

1)      Med plavanjem spustite lase. Kaj je zdaj to? se verjetno sprašujete, saj v laseh ne želite morske soli. Vendar se v spetih laseh še raje zadržuje mivka in sol, kar povečuje možnost za nastanek vozlov. Teh si verjetno ne želite. Ko pridete na suho, pred krtačenjem temeljito sperite lase s sladko vodo, šele nato jih razčešite.

2)      Izogibajte se prečam, saj lahko sonce opeče vaše lasišče!  Ko ste enkrat na suhem in ste si lase že sprali z vodo, spnite lase s krokodilčkom ali ruto. Izogibajte se sušilcem in toplotnim oblikovalcem las. Priporočamo, da se lasje posušijo na zraku.

3)      Močni UV žarki, morska sol in mivka so poškodovanim lasem največji sovražnik. Za gladke in prožne lase je pomembna vlažilna nega, ki bo obvarovala lase pred izsušitvijo in mikropoškodbami. Priporočamo profesionalni izdelek Uniq One za popolno nego las z 10 učinki v enem.

4)      Pri barvanih laseh je še toliko bolj pomembno, da jih zaščitite pred soncem in soljo. Uporabite pršilo, ki vsebujejo zaščitni faktor. Pršilo nanesi tudi na lasišče. Proti razcepljenim konicam uporabite olje jojobe ali silikon z dodatkom vitamina E.

5)      Po koncu poletja je priporočljiv obisk pri frizerju, kjer poskrbite za globinsko nego in striženje poškodovanih konic.

Objavljeno pod: nasveti, novice, salon

2021 © Frizerski salon Lidija